martes, 17 de noviembre de 2015

Seguretat a internet

Avui, hem dut a terme la classe de seguretat a internet, en la qual hem après certes mesures que desconeixíem fins ara. 

Per començar, hi ha dos tipus de conductes: adictiva i disfuncional. L'adictiva consisteix en mantenir-se enganxat a la red tot el dia i la disfuncional conforma un mal ús de les xarxes, com el ciberbullying, ciberassetjament, phising... 

Actualment, trobem una conducta adictiva ja que tothom es troba enganxat als aparells electrònics. D'altra banda, hi ha un gran nombre de persones que han estat i són ciberassetjades en les quals a vegades no en som conscients. Això és degut a la facilitat que tenim per accedir a internet i poder comunicar-nos amb altra gent sovint desconeguda de forma virtual. Aquests casos solen passar amb adolescents els quals no fan un bon ús de les tecnologies. 

Hem de ser conscients de l'ús que fem amb internet, del que pugem i amb qui parlem, així proporcionant la seguretat individual per tothom. 
Per tant, nosaltres com a futures mestres d'educació hem d'evitar casos de ciberassetjament i ajudant als afectats fent ús dels programes de protecció donats a les escoles. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario