lunes, 9 de noviembre de 2015

Reflexió sobre el potencial educatiu dels dispositius mòbils a l'educació


Actualment vivim en un món digitalitzat. Això implica que a les aules s’han d’haver incorporat les noves tecnologies en la manera d’ensenyar, ja que l’educació sempre s’ha d’anar actualitzant conforme va canviant la societat.

Un dels aparells electrònic més importants és el dispositiu mòbil perquè el fem servir diàriament, fins i tot, molta gent pensa que no sabria viure sense ell. Utilitzar el mòbil a l’aula per potenciar l’aprenentatge permet que els alumnes aprenguin a navegar per Internet: buscant informació, utilitzant de forma correcte les xarxes socials i també aprenent a fer un bon ús de les aplicacions.

A més de tot aquest aprenentatge, la seva utilitat a l’aula permet potenciar valors personals, socials i sobretot és adaptada per la diversitat, en què tothom ho pot utilitzar individualment.

En resum, considerem que els dispositius mòbils han de ser una eina útil per l’enriquiment de nous coneixements i s’ha de permetre la seva utilitat a les aules perquè té molts potencials educatius. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario